Výrobca rakiet sa neodklonil od Šarapovovej

NETKY.SK • 10 Marec 2016, 12:14 • 2 min
Výrobca rakiet sa neodklonil od Šarapovovej

MOSKVA - Výrobca tenisových rakiet Head nerozšíril zoznam spoločností, ktoré prerušili spoluprácu s Ruskou Mariou Šarapovovou. S bývalou jednotkou renkingu, ktorá v pondelok zverejnila svoj dopingový nález z januárových melbournských grandslamových Australian Open, plánuje uzavrieť novú zmluvu.

slovakia

left justify in out

"Vnímame, že viac ako desaťročie bola vzorom a ženou s integritou, ktorá podnietila milióny fanúšikov po celom svete hrať a sledovať tenis. Úprimnosť a statočnosť, ktorú preukázala pri oznamovaní zlyhania a prihlásení sa k nemu, bola obdivuhodná. Head s hrdosťou stojí pri Marii teraz aj do budúcnosti a máme úmysel predĺžiť platnosť jej kontraktu. Tešíme sa na pokračovanie spolupráce s ňou a v najbližších týždňoch či mesiacoch oznámime pretrvanie sponzoringu. Možno urobila chybu, ale zaslúži si dôveru a my jej ju prejavujeme. Máme pred sebou mnohé ďalšie roky kooperácie," uvádza sa v stanovisku firmy, sprostredkoval ho napríklad Martyn Ziegler z The Times. Od Šarapovovej sa minimálne dočasne odklonili Nike, Porsche a Tag Heuer. Držiteľka kariérneho Grand Slamu z nedbanlivosti neprestala užívať meldónium, ktoré je s platnosťou od 1. januára 2016 na zozname zakázaných látok Svetovej antidopingovej agentúry (WADA).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies