Vynaliezavý otec: Dcérku učesal pomocou vysávača!

NETKY.SK • 1 Október 2013, 13:04 • 2 min
Vynaliezavý otec: Dcérku učesal pomocou vysávača!

BRATISLAVA - Muž sa vie vynájsť hádam v každej situácii. Ako vie napríklad vyčarovať dokonalý cop vysávačom, nájdete vo videu pod článkom.

slovakia

left justify in out

Česanie vláskov je jednou z aktivít, ktoré najmä menšie slečny neobľubujú. Pri rozčesávaní ich ťaháme, zrodenie samotného účesu zas trvá príliš dlho. Hoci sa mamy snažia túto aktivitu spríjemniť rôznymi spôsobmi, na vynaliezavých chlapov rozhodne nemajú.
Z nudnej a nepríjemnej aktivity česania vlasov vie vynaliezavý otec urobiť veselú aktivitu, na ktorú sa malé dámy dokonca tešia. Zázračná je metóda česania vysávačom.

Ako na to?

Česanie vysávačom sme na vlastnej ani inej koži zatiaľ nevyskúšali, ale z videí dostupných na internete to vyzerá ako hračka. Navyše, celé to trvá iba niekoľko sekúnd.
V prvom rade potrebujeme vysávač, predpokladajme, že výkon obmedzíme na minimum, chceme predsa „vcucnúť“ len vlásky, nie pol detskej hlavy. Vlasy uhladíme a na koniec vysávačovej hadice natiahneme gumičku. A na rade je veselá časť. Hadicu vysávača priložíme ku končekom vlasov a už len pozorujeme, ako poslušne lezú dnu. A keď sme pri temene, natiahneme na vlasy gumičku a vysávač vypneme. Jednoduché, však?

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies