Vykradnutie Kňažkovej vily uzavreli, Čech si môže posedieť až 10 rokov

NETKY.SK • 13 Apríl 2017, 16:35 • 2 min
Vykradnutie Kňažkovej vily uzavreli, Čech si môže posedieť až 10 rokov

BRATISLAVA – Polícia v týchto dňoch ukončila vyšetrovanie vlámania do vily herca a bývalého politika Milana Kňažka. Zlodejovi hrozí vysoký trest.

slovakia

left justify in out

K incidentu došlo v noci 11. januára v lukratívnej bratislavskej časti. Kňažko Pavla Novotného (46) zo Strakoníc pri lúpeži postrelil.

 

Podľa informácií TV Markíza policajti Novotného hľadali vyše osem rokov a údajne je to známy recidivista. Dva dni po vlámačke ho obvinili pre zločin krádeže a porušovania domovej slobody. Teraz mu hrozí až 10 rokov vo väzení.  

 

Exminister kultúry Kňažko sa v ten deň zobudil na zvuky z kuchyne. Tam uvidel svetlo z baterky, a tak si zobral zbraň. Zlodejovi povedal, aby prestal, ten si siahol pravou rukou pod bundu, na čo Kňažko trikrát vystrelil. Jeden z výstrelov trafil zlodeja do nohy. Postrelený zlodej sa rozutekal po schodoch. Polícia ho chytila na záhrade a pri sebe mal poriadne veľkú korisť. Ukradol takmer 200-tisíc českých korún, desaťtisíce forintov, šperky a hodinky.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies