Vyhosteného cudzinca z Indie obvininili z drogovej trestnej činnosti

NETKY.SK • 15 Január 2024, 11:25 • 2 min
Vyhosteného cudzinca z Indie obvininili z drogovej trestnej činnosti

POPRAD - Muž z Indie, vyhostený zo Slovenska, bol v Poprade obvinený z nedovolenej výroby konope a porušenia trestu vyhostenia. Polícia vykonáva ďalšie procesné úkony.

slovakia

left justify in out

Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Poprade vedie trestné stíhanie vo veci trestného činu nedovolená výroba omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi ako aj vo veci trestného činu marenie výkonu úradného rozhodnutia.

 

48 ročný muž z Indickej republiky, v sobotu (13.01.2024) po polnoci, v Poprade, v osobnom motorovom vozidle pre vlastnú potrebu neoprávnene prechovával zelenú sušinu (išlo o Konope). Následne bolo zistené, že ide o osobu, ktorá sa bez povolenia ako aj bez vážneho dôvodu neoprávnene zdržiava na území Slovenskej republiky, hoci jej bol uložený trest vyhostenia z nášho územia, ktorý nadobudol právoplatnosť v decembri 2016. Na základe dostatočnej dôkaznej situácie bol 48 ročný cudzinec obvinený z uvedených skutkov, polícia vykonáva ďalšie potrebné procesné úkony.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KR PZ v Prešove, Foto: Trenčiansky Štandard / TASR / Pavol Zachar (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies