Vratislav Gajdoš na skúšku do tímu Ravan Baku

NETKY.SK • 8 Júl 2013, 14:06 • 2 min
Vratislav Gajdoš na skúšku do tímu Ravan Baku

NITRA - Slovenský futbalový stredopoliar Vratislav Gajdoš odíde o pár dní na skúšku do azerbajdžanského tímu Ravan Baku. V klube najprv absolvuje niekoľkodňovú skúšku, v rámci ktorej odohrá aj minimálne jeden prípravný zápas, a potom sa rozhodne o jeho ďalšom osude.

slovakia

left justify in out

"Pre mňa by bolo ideálne, keby po skúške boli obe strany spokojné a ja by som podpísal zmluvu. Najradšej by som prijal kontrakt na jednu sezónu. Predsa len, je to iné prostredie, potreboval by som si zvyknúť na novú krajinu, mentalitu i herný štýl. Preto nechcem hneď na úvod hovoriť o dlhodobej spolupráci. Keď som sa však rozprával s chalanmi, ktorí pôsobili v Baku, tak vraveli, že je to dobré mesto na život, takže s tým by nemal byť žiadny problém. Skôr mi ide aj o to, či by za mnou dodatočne mohla pricestovať rodina, aké tam je zázemie z tohto pohľadu," povedal v pondelok popoludní pre agentúru SITA 27-ročný záložník V. Gajdoš, ktorý v uplynulej sezóne pôsobil v FC Nitra.

Nitriansky rodák v minulosti hrával aj za Senicu, Liberec, Banskú Bystricu, Petržalku a Slovan Bratislava. Ravan Baku obsadil v dlhodobej časti minulého ročníka desiatu pozíciu v 12-člennom elitnom azerbajdžanskom ligovom pelotóne. V nadstavbovej časti o zotrvanie napokon skončil na deviatom mieste. "Môj manažér mi povedal, že zástupcovia Ravana Baku reflektovali na moje meno. Dostali DVD s nejakým zápasom, v ktorom som účinkoval, a zaujal som ich. Uvidíme, ako to celé dopadne," prezradil okolnosti predchádzajúce potenciálnemu transferu V. Gajdoš.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies