Vladimir Putin: Rusko nemôže nekonečne trpieť údery teroristov z Východnej Huty

NETKY.SK • 1 Marec 2018, 19:28 • 2 min
Vladimir Putin: Rusko nemôže nekonečne trpieť údery teroristov z Východnej Huty

MOSKVA - Hlava štátu poznamenal, že bomby padajú na územie veľvyslanectva a obchodnej misie Ruskej federácie. Informuje TASS.

slovakia

left justify in out

Rusko nebude nekonečne trpieť útoky teroristov z Východnej Huty, ktoré dokonca padajú na územie veľvyslanectva a obchodnej misie Ruskej federácie. O tom vyhlásil prezident Ruska Vladimir Putin na tlačovej konferencii po rokovaniach so spolkovým kancelárom Rakúska Sebastianom Kurtzom.

 

Rusky líder poznamenal, že v regióne sa nachádza veľa extremistických síl a predstaviteľov teroristických organizácii, ktoré sú zahrnuté v príslušných zoznamoch OSN a posledné uznesenie Bezpečnostnej rady OSN hovorí, že boj s týmito organizáciami sa nezastaví.

 

"Napokon, odtiaľ stále strieľajú v niektorých dňoch raketové útoky dosahujú až 50-80 výstrelov za deň," zdôraznil Vladimir Putin.

 

Hlava ruského štátu pripomenul, že počas svojho posledného rozhovoru s nemeckou spolkovou kancelárkou Angelou Merkelovou a prezidentom Francúzka Emmanuelom Makronom dohodli zriadenie humanitárneho koridoru, aby sa z konfliktnej zóny dostali deti, zranení a tí, ktorí potrebujú pomoc.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies