Vladimír Mečiar na dôchodku: Bude z neho bloger!

NETKY.SK • 29 Júl 2014, 11:23 • 2 min
Vladimír Mečiar na dôchodku: Bude z neho bloger!

BRATISLAVA - Bývalý predseda vlády SR a predseda strany HZDS Vladimír Mečiar sa mieni aj naďalej angažovať v politike. Nedávno oslávil 72 rokov, ale aj napriek tomu ešte nekončí.

slovakia

left justify in out

V rozhovore pre denník Hospodárske noviny bývalý predseda vlády prezradil, že sa chystá založiť blog, v ktorom bude komentovať politické dianie. Mečiar si chce pre svoj blog spraviť aj vlastnú webstránku, kde bude publikovať svoje názory.

 

Mečiar aj stihol pre HN okomentovať pozíciu súčastného prezidenta Andreja Kisku. Ten sa podľa neho už jasne politicky zafarbil. Vzťah medzi Kiskom a Ficom mu pripomína jeho vzťah s bývalým prezidentom Michalom Kováčom. „Rysuje sa tu analógia Mečiar-Kováč. Vidím to tak, že sa bude sústreďovať veľká časť politickej sily do kancelárie prezidenta a do poradných zborov,“ cituje HN Mečiara.

 

Okrem komentovania politickej situácie je Mečiar stále aktívny. Vo voľnom čase píše svojich 11 kníh, v ktorých chce opísať každý rok z 90. rokov, v ktorých bol dvakrát premiérom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies