Vladimir Kličko sa v decembri stretne s Britom Chisorom

NETKY.SK • 12 Október 2010, 11:56 • 2 min
Vladimir Kličko sa v decembri stretne s Britom Chisorom

Vladimir Kličko sa v decembri stretne s Britom Chisorom

slovakia

left justify in out

img

Majster sveta v ťažkej váhe Vladimir Kličko sa 11. decembra v nemeckom Mannheime postaví do ringu proti britskému boxerovi Dereckovi Chisorovi. Ukrajinec bude v dueli obhajovať tituly federácií IBF, IBO a WBO.
      Britský šampión Chisora, ktorý v septembri získal titul majstra Commonwealthu proti Samovi Sextonovi, priznal, že bol prekvapený šancou bojovať proti Kličkovi. "Vedel som, že víťazstvo proti Sextonovi mi pomôže v rebríčku, ale toto je prekvapenie," uviedol 26-ročný rodák zo Zimbabwe. Kličko, ktorého starší brat Vitalij bude v sobotu obhajovať svoj titul WBC proti Američnaovi Shannonovi Briggsovi, chcel pôvodne boxovať s Britom Davidom Hayeom, k dohode však neprišlo.
      Proti Chisorovi nastúpi s bilanciou 55 víťazstiev v rade. "Chisora je mladý, rýchly a má dobré údery," uviedol 34-ročný Vladimir Kličko. "Pokúsim sa mu nedať ani jednu šancu," dodal.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies