VIDEO Zverejnili prvý trailer komédie Logan Lucky

NETKY.SK • 29 Máj 2017, 10:39 • 2 min
VIDEO Zverejnili prvý trailer komédie Logan Lucky

BRATISLAVA - Tvorcovia komédie Logan Lucky zverejnili jej oficiálny trailer.

slovakia

left justify in out

V takmer trojminútovom videu možno vidieť bratov Jimmyho a Clydea Loganovcov, v podaní Channinga Tatuma a Adama Drivera, ktorí prídu o prácu. Keďže sa stále stretávajú s neúspechom, rozhodnú sa spolu so svojou sestrou Mellie, ktorú stvárňuje Riley Keough, vykonať lúpež počas automobilových pretekov NASCAR v Concorde v Severnej Karolíne. V tom im má pomôcť svojský zločinec Joe Bang, ktorého si zahral Daniel Craig. Okrem traileru tvorcovia filmu predstavili aj prvý jeho plagát, na ktorom pózujú spomínaní herci.

O réžiu novinky sa postaral Steven Soderbergh, scenár zase napísala Rebecca Blunt. Herecké obsadenie dopĺňajú Seth MacFarlane, Katie Holmes, Katherine Waterson, Dwight Yoakam, Sebastian Stan, Brian Gleeson, Jack Quaid či Hilary Swank. Snímka sa do amerických kín dostane 18. augusta.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies