VIDEO Zlodeji Harry s Marvom by vo filmoch Sám doma 1 a 2 niekoľkokrát zomreli

NETKY.SK • 26 December 2016, 13:56 • 2 min
VIDEO Zlodeji Harry s Marvom by vo filmoch Sám doma 1 a 2 niekoľkokrát zomreli

NEW YORK – Filmy Sám doma 1 a 2 v hlavnej úlohe s Macaulayom Culkinom sú neodmysliteľnou súčasťou Vianoc. Tieto filmy by však nikdy nebolo také úspešné, keby nebolo záporných hrdinov Marva (Daniel Stern) a Harryho (Joe Pesci).

slovakia

left justify in out

Dvojici banditov dá malý Kevin MaCallister poriadne zabrať a niektoré scény by v skutočnosti s najväčšou pravdepodobnosťou neprežili. V americkej šou Screen Junkies za pomoci lekára Adama Friedlanda analyzovali, čo by sa v skutočnosti Harrymu Limeovi a Marvovi Merchantsovi stalo.

 

Tehly do hlavy, krkolomné pády, zásahy elektrickým prúdom, výbuch v toalete a mnoho ďalších život ohrozujúcich situácií dvojica vo filme prežila. V skutočnosti by však také šťastie nemali.

 

Podľa doktora Friedlanda by na natočenie dvoch dielov filmov Sám doma potrebovali 9-krát Harryho a 14-krát Marva, pretože by jednoducho neprežili mnohopočetné zranenia.

 

Pozrite si, aké vážne poranenia by sa im v skutočnosti stali:

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies