VIDEO Žena predala svoje dieťa na letisku za menej ako 400 eur!

NETKY.SK • 8 November 2013, 13:29 • 2 min
VIDEO Žena predala svoje dieťa na letisku za menej ako 400 eur!

ISTANBUL – Na istanbulskom letisku sa odohrala veľmi zvláštna scéna. Žena s dieťaťom vystúpila s taxíku vošla na toalety, odkiaľ sa už však vracala bez dieťaťa. Obchod s dieťaťom zachytila kamera!

slovakia

left justify in out

Na videu matka dieťaťa Dinara A. (22) vystúpi z taxíku na letisku Sabiha Gökçen v Istanbule spolu so svojou vlastnou matkou a dieťaťom v ruke. Video sa potom zameria na mladý pár, ktorý prišiel na letisko s červeným kufrom, aby uskutočnil netradičnú výmenu. Podľa tureckých médií sa jednalo o ženu a muža narodených v Turecku, ktorí žijú v Nemecku.

Dinara A. a žena žijúca v Nemecku sa potom odoberú na letiskové toalety, kde Dinara za tisíc tureckých lír (asi 390 eur) predá svoje dieťa.

Výmenu odhalili po tom, čo sa pár nedostal s dieťaťom cez pasovú kontrolu na letisku. Zobrali dieťa na toaletu a zavolali políciu, že dieťa sa tam nachádza samo.

Biologická matka, jej matka a dieťa z Turecka deportovali, zatiaľ čo Nemku vypočuli a neskôr prepustili.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies