Vo vyšetrovaní nezvestnej Maddie nastal zlom! Prvé obvinenia padnú ešte pred Vianocami

NETKY.SK • 7 Október 2021, 12:18 • 2 min
Vo vyšetrovaní nezvestnej Maddie nastal zlom! Prvé obvinenia padnú ešte pred Vianocami

LONDÝN – Nemeckí vyšetrovatelia už čoskoro obvinia hlavného podozrivého v prípade nezvestnej Maddeleine, ktorá zmizla pred 14 rokmi!

slovakia

left justify in out

Rodičia Gerry a Kate McCannovi prelomili dlhoročné mlčanie o ich nezvestnej dcére Madeleine. Iba 3-ročné dievčatko zmizlo v roku 2007 z apartmánu počas rodinnej dovolenky v Portugalsku. Od inkriminovanej noci, kedy McCannovi videli svoju dcéru naposledy, uplynulo už celých 14 rokov

 

img

 

Dlhoročné čakanie na odpovede

Zlomený pár vo svojom najnovšom vyjadrení opísal obavy z toho, že sa nikdy nedozvedia, čo sa stalo ich dieťaťu. „Je smutné, že sa možno nikdy nedozvieme, čo sa Maddie stalo. Aj naďalej však veríme a dúfame, že sa to raz dozvieme,“ uviedli McCannovci pre britský denník The Sun.

 

img

 

Tieto slová nenechali chladným nemeckého prokurátora Hansa Christiana Waltersa, ktorý sa venuje objasneniu tohto prípadu. Aby rodičov aspoň čiastočne potešil, odkázal im, že prvé obvinenia v prípade ich zmiznutej dcéry by mohli padnúť ešte pred Vianocami!

 

Súvisiaci článok: Prípad nezvestnej Maddie: Rodičia majú novú nádej!

 

Možný páchateľ je za mrežami

Napriek dlhoročnej snahe vyšetrovateľov nájsť páchateľa, ktorý ju uniesol či zabil, nastal zlom až v minulom roku. V putách polície skončil Christian B., ktorý bol usvedčený zo znásilnenia 72-ročnej Američanky žijúcej v Praia da Luz, odkiaľ zmizla aj Madeleine.

 

img

 

Muž je zároveň hlavným podozrivým z únosu dievčatka. Nemecký prokurátor Walters pre denník v reakcii tiež uviedol, že vyšetrovatelia majú voči odsúdenému silné dôkazy. Rodičov na diaľku ubezpečil, že prípad ich stratenej dcéry určite neuviazne na mŕtvom bode.

 

„Vyšetrovanie prebieha dobre a dúfame, že sa už čoskoro dočkáme doplňujúcich informácií. Neviem s istotou povedať, kedy sa tak stane, ale intenzívne pracujeme na objasnení tohto a ostatných prípadov, v ktorých figuruje podozrivý,“ skonštatoval pre The Sun. Rovnaký vývoj vo vyšetrovaní potvrdil aj nemenovaný zdroj zasvätený do celého prípadu okolo Maddie.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies