VIDEO Zbesilý čin nespokojného robotníka: Bagrom vošiel na recepciu hotela a úplne ju zničil!

NETKY.SK • 23 Január 2019, 13:18 • 2 min
VIDEO Zbesilý čin nespokojného robotníka: Bagrom vošiel na recepciu hotela a úplne ju zničil!

Počinu istého anglického robotníka sa jeho kolegovia len bezmocne prizerali.

slovakia

left justify in out

Istá stavebná firma mesiace pracovala v Liverpoole na budovaní nového hotela. V momente, keď robotníci všetko dokončili a chceli si konečne vydýchnuť a pokochať sa dobre vykonanou prácou, prišiel nečakaný zvrat. Na novučičkú recepciu vtrhol bager a všetko zdemoloval!

 

Kto stroj riadil, nie je úplne jasné. Svedok incidentu sa však vyjadril, že išlo o človeka, ktorý bol zapojený do problému vyplácania zo strany stavebnej firmy. Spoločnosť mu bola údajne dlžná čiastku dosahujúcu výšku približne 600 libier, a tak vzal oklamaný muž spravodlivosť do vlastných rúk.

 

img

 

Hotel demoloval hlava-nehlava približne 20 minút a nikomu z prítomných sa ho nepodarilo zastaviť. Následne vozidlo opustil a z miesta činu ušiel.

 

Bizarný prípad sa, našťastie, zaobišiel bez zranení, ošetriť museli len jedného robotníka, ktorému sa do očí dostala nafta. Po tom, ako sa video z udalosti dostalo na verejnosť, ľudia založili zbierku a do hodiny vyzbierali 600 libier, kvôli ktorým sa celá táto nepríjemná situácia odohrala. Napriek tomu sa však muž zodpovedný za škody bude po dolapení musieť zo svojho činu zodpovedať.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies