VIDEO Zayn zverejnil videoklip k piesni Like I Would

NETKY.SK • 10 Máj 2016, 16:20 • 2 min
VIDEO Zayn zverejnil videoklip k piesni Like I Would

BRATISLAVA - Anglický spevák Zayn zverejnil videoklip k piesni Like I Would. V novinke plnej laserov sa okrem 23-ročného interpreta predstavilo aj niekoľko tanečníc. O réžiu sa postaral Director X, s ktorým už spolupracovali Rihanna, Drake, Kendrick Lamar, Iggy Azalea, Justin Bieber, Nelly Furtado a mnohí ďalší.

slovakia

left justify in out

Like I Would sa nachádza na deluxe edícii nahrávky Mind of Mine, ktorá vyšla tento rok v marci. Debutová sólová nahrávka niekdajšieho člena skupiny One Direction obsahuje v štandardnej verzii 14 piesní, vrátane singla Pillowtalk. Album dobyl UK Chart aj americký rebríček Billboard 200.


Zayn, vlastným menom Zain Javadd Malik, sa preslávil v spomínanej chlapčenskej skupine One Direction, v ktorej pôsobil v rokoch 2010 až 2015 a vydal s ňou albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013) a Four (2014).

 

Po odchode z formácie podpísal zmluvu s vydavateľstvom RCA. So spomínaným prvým sólovým singlom Pillowtalk sa mu podarilo dobyť britský aj americký rebríček.





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies