VIDEO, z ktorého mrazí: Krokodíl počas šou napadol trénera, urobil na ňom smrtiaci chmat

NETKY.SK • 3 Január 2017, 19:01 • 2 min
VIDEO, z ktorého mrazí: Krokodíl počas šou napadol trénera, urobil na ňom smrtiaci chmat

NAKHON SAWAN – Tréner krokodílov skončil so škaredým zranením po tom, ako ho zviera počas šou brutálne napadlo. Incident sa odohral v Thajsku na Nový rok.

slovakia

left justify in out

Sumet Thongkhammuan práve predvádzal cvik založený na dôvere. Strkal ruku do otvorenej papule a krokodíl odrazu zovrel čeľuste. Sumet sa snažil ruku vytiahnuť ale zovretie bolo príliš silné.

 

Krokodíl s ním najskôr metal do strán a potom urobil tzv. „smrtiacu otočku“ - prevrátil sa na chrbát aj s „korisťou.“ Takto to robia krokodíli vo voľnej prírode. Keď zahryznú do koristi na brehu rieky „smrtiacou otočkou“ ju stiahnu pod hladinu, kde sa utopí.

 

Sumetovi sa napínavom zápase napokon podarilo vyslobodiť ale jeho ruka sa zlomila na polovicu. Vo videu vidno ako mu časť ruky nevládne visí. Sumet si ju chytil a rýchlo kráčal preč.

 

 

Krokodíl našťastie ostal na mieste a o ďalší útok sa nepokúsil. Pre Sumeta, to nebolo prvýkrát. Útok krokodíla prežil už po tretí raz.

 

''Bolo to veľmi desivé,“ povedal Duangruedi Di Satefano, ktorý video natočil. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies