VIDEO: Z cirkusu ušli dva slony

NETKY.SK • 25 Január 2020, 07:53 • 2 min
VIDEO: Z cirkusu ušli dva slony

MOSKVA - Obyvateľom Jekaterinburgu sa v piatok naskytol netradičný pohľad, keď sa po centre tretieho najväčšieho ruského mesta bezstarostne prechádzali dva slony. Na snahu viacerých obyvateľov zastaviť ich či zmeniť smer ich prechádzky vôbec nereagovali a pokračovali ďalej - prešli cez frekventovanú cestu, zamierili si to k obytným budovám a chobotmi sa hrali so snehom.

slovakia

left justify in out

Vybrali sa na prechádzku

Ako sa neskôr ukázalo, samice Karla a Ranni ušli z talianskeho cirkusu, ktorý tu vystupoval počas osláv pravoslávneho Nového roku. Keď sa ich pokúšali naložiť do nákladného auta, aby sa cirkus mohol premiestniť do iného mesta, postavili si hlavu a namiesto do vozidla sa vybrali na prechádzku.

 

 

Pri chytaní pomáhalo viacero ľudí
Jeden z obyvateľov Jekaterinburgu sa snažil jednu zo sloníc chytiť tak, že jej oblapil chobot, zviera ho však ladným pohybom odmrštilo na druhú stranu cesty. Nakoniec sa komusi podarilo jednej zo sloníc obviazať lano okolo jednej z jej končatín. Následne sa lana chopilo desať ľudí a s použitím všetkej sily slonicu odvliekli naspäť do cirkusu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies