VIDEO Toto sú najdlhšie fúzy na svete. Ich dĺžka je ohromujúca!

NETKY.SK • 14 November 2017, 06:00 • 2 min
VIDEO Toto sú najdlhšie fúzy na svete. Ich dĺžka je ohromujúca!

Šesťdesiatdvaročný Ram Singh z indického štátu Rádžasthán si pestuje svoje fúzy už od roku 1970. Niet sa čo čudovať, že drží titul najdhších fúzov na svete. Merajú viac ako päť a pol metra!

slovakia

left justify in out

V roku 2010 bol v Ríme zapísaný do Guinnessovej knihy rekordov a odvtedy rekord najdhších fúzov neustále drží. Pestuje si ich už úctyhodných 47 rokov a merajú viac ako päť a pol metra, píše server Novinky.cz.

 

"Fúzy a brada boli odjakživa mužskou pýchou. Vďaka nim som si získal meno, rešpekt a slávu. Ľudia mi moje fúzy často chvália. Komplimenty som si vyslúžil už aj od ministrov, viceprezidentov, ba aj samotného prezidenta Indie," pochválil sa agentúre AP.

 

"Používam rôzne bylinné oleje, vďaka čomu sú fúzy v dobrom stave. Najradšej používam zmes olivového, horčicového a kokosového oleja," prezradil. "Starostlivosti o svoje fúzy venujem dve hodiny denne, umývam si ich však iba raz za dva týždne," uzavrel. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies