VIDEO Toto je žena s najkrajším zadkom!

NETKY.SK • 15 November 2013, 14:00 • 2 min
VIDEO Toto je žena s najkrajším zadkom!

SAO PAOLO – Toto je žena s najkrajším zadkom! Dvadsaťpäťročná Brazílčanka Dai Macedová ma obvod svojho pozadia 106,7 centimetra!

slovakia

left justify in out

Macedová zvíťazila v súťaži Miss Bum Bum, ktorá sa každoročne koná v Brazílii. Dai zvíťazila v konkurencii 15 finalistiek vo finále, ktoré sa konalo v Sao Paole.

„Vyžaduje si to veľa práce,“ prezradila Macedová ako dosiahla najkrajší zadok. „Odopieram si veľa vecí. Žiadne diskotéky. Žiadne sladkosti. Do posilňovne chodím aj v sobotu aj v nedeľu,“ dodala žena s najkrajším zadkom.

Tvrdá práca a odopieranie sa Macedovej vyplatilo, pretože víťazka súťaže Miss Bum Bum sa v Brazílii okamžite stane celebritou a v súťaži získa obrovský majetok.

Macedová vyhrala aj napriek tomu, že sme vás pred pár týždňami informovali, že titul Miss Bum Bum a vicemiss Bum Bum si údajne zaplatili dve finalistky.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies