VIDEO Tomu sa hovorí odvaha! Osemročné dievčatko sa hrdinsky postavilo ozbrojeným lupičom

NETKY.SK • 2 Október 2018, 13:47 • 2 min
VIDEO Tomu sa hovorí odvaha! Osemročné dievčatko sa hrdinsky postavilo ozbrojeným lupičom

...Jednoducho sa rozhodla, že zlodejov nenechá odniesť veci jej otca.

slovakia

left justify in out

Pred niekoľkými dňami sa na Filipínach odohral desivý incident. 27-ročného muža, hlavu rodiny, prepadli štyria maskovaní muži v momente, keď aj so svojimi blízkymi vystupoval z auta pred domom. Traja na vydesených ľudí mierili zbraňami, zatiaľ čo jeden vykrádal dom. Hluk však zalarmoval aj malú, len osemročnú, dcéru Brielle Minia Albovú, ktorá neváhala a nebojácne zasiahla.

 

Dievčatko konalo, akoby ju vôbec nedesili nabité zbrane, ktoré zlodeji držali v rukách. Dvakrát sa pokúsila zo všetkých síl lupičov zastaviť, raz sa jej dokonca podarilo vytrhnúť batoh s ukradnutými vecami a zachraňovala, čo sa dalo. Nakoniec však zločinci ušli aj so svojou korisťou.

 

Pri nebezpečnom incidente prišla Brielle k mnohým podliatinám aj zlomenému nosu a v nemocnici musela stráviť dva dni. Ani tak ju však rozhorčenie neprešlo a vyhlásila: „Najbližšie ich dostanem! Tie peniaze patrili mojej rodine. Dreli na nich veľmi ťažko.“

 

Je však veľkým šťastím, že sa skupina ozbrojencov nerozhodla zbrane použiť, pretože by táto lúpež skončila obrovskou tragédiou.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies