VIDEO Talk show s Majkou Demitrovou

NETKY.SK • 11 December 2018, 18:00 • 2 min
VIDEO Talk show s Majkou Demitrovou

Trenčín - Schopnosť postaviť sa k životu a prijať jeho výzvy, aj keď nám život prináša rôzne situácie. Povzbudiť, motivovať o tom sú talk show Evy Černej s názvom "Nad oblakmi je vždy slnko, alebo žiť život s vášňou".

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Eva vo svojej talk show prezentuje životné osudy, skúšky a situácie známych ľudí, ako sa k nim postavili, ako ich pochopili a posunuli sa ďalej. Svoju show odštartovala  s veľkým úspechom v Košiciach a teraz pokračovala v Trenčíne, kde ako sama povedala toto mesto je jej veľmi blízke a je jej zrodom.

 

"Keď som rozmýšľala koho pozvať do talk show za mesto Trenčín, kto by bol tá osobnosť, ktorá má nažité, vie sa stotožniť s témou, napadla ma Majka. Vie presne čo chce povedať, vie svoje o tom, keď mraky prídu do života, no najmä sa vie podeliť, ako ďalej".

 

O živote, o výzvach aj o tom, že napriek všetkému je možné žiť život s vášňou a radosťou, sa porozprávala s Máriou Demitrovou a ďalšími hosťami.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lucia Fabova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies