Ancelotti je šokovaný, šatne SSC Neapol ešte nie sú dokončené

NETKY.SK • 12 September 2019, 20:55 • 2 min
Ancelotti je šokovaný, šatne SSC Neapol ešte nie sú dokončené

NEAPOL - Futbalistov SSC Neapol už o niekoľko dní čakajú prvé domáce zápasy sezóny, ale tréner mužstva Carlo Ancelotti nie je spokojný so stavom šatní na Stadio San Paulo.

slovakia

left justify in out

Miestnosti na prezliekanie totiž krátko pred stretnutiami - v sobotu v Serie A proti Sampdorii Janov a potom v utorok v Lige majstrov proti obhajcovi prvenstva FC Liverpool - stále nie sú dokončené. Neapolský klub zverejnil v dnešných hodinách na sociálnych sieťach video, v ktorom sú zobrazené nedokončené steny a podlahy, chýbajúce umývadlá a elektrické zásuvky.

 

 

Mestský štadión prešiel v poslednej dobe rekonštrukciou v súvislosti s nedávnou svetovou univerziádou, keď boli vymenené sedadlá, osvetlenie i svetelná tabuľa. Prezident SSC Aurelio De Laurentiis má pre stav štadióna nezhody s neapolským starostom Luigim de Magistrisom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This happened. #championsleague #napoli #curvab #stadiosanpaolo #vscocam

Príspevok, ktorý zdieľa Christopher Bucello (@mrbucello),


"Akceptoval som požiadavku klubu hrať prvé dve kolá u súperov, aby sa stihli dokončiť práce, ako sme mali prísľub. Za dva mesiace môžete mať postavený dom, ale oni nedokázali zrenovovať šatne! Kde sa máme prezliekať proti Sampdorii a Liverpoolu? Som šokovaný nekompetentnosťou ľudí zodpovedných za prácu,“ vyhlásil Ancelotti v klubom stanovisku. Podľa hovorcu Neapola však so šatňou pre tím hostí nie sú problémy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies