VIDEO Takto naháňajú zločincov v USA: Zábery vyzerajú ako z akčného filmu

NETKY.SK • 8 August 2018, 17:10 • 2 min
VIDEO Takto naháňajú zločincov v USA: Zábery vyzerajú ako z akčného filmu

Po vražde muža odmietli zastaviť policajtovi v Las Vegas dvaja muži v aute a snažili sa ujsť. Pozrite sa ako ich naháňal americký policajt.

slovakia

left justify in out

Jeden z mužov bol zadržaný, keď vybehol z auta a skončil v slepej uličke. Druhý chcel autom zasiahnuť policajta, načo bol zastrelený. Policajt vypálil 31 striel. Miestny šerif vyzdvihol jeho odvahu a prácu.

 

Zábery vyzerajú ako z akčného Hollywoodskeho filmu. Policajt z Las Vegas, ktorý prenasleduje dvoch mužov v SUV.

 

Dvaja podozriví údajne utiekli po dopravnom zastavení vedenom policajtmi vyšetrujúcimi vraždu muža v blízkosti autoumyvárne, informoval FOX5 Vegas.

 

Naháňačka sa skončila, keď sa podozriví havarovali do múru základnej školy. Rene Nunezová, 30, vystúpila z vozidla a pokúsila sa ísť do školy, ale dvere boli zamknuté, povedal šéf stanice Las Vegas Tim Kelly.

 

23-ročný Fidel Miranda sa presunul k sedadlu pre cestujúcich SUV a začal ho posúvať späť k dôstojníkovi. Polícia vystrelila na Mirandu a neskôr zomrela. Nunez, ktorý bol tiež zranený, bol zatknutý a čelí niekoľkým obvineniam z trestného činu vrátane vraždy, povedala polícia.

 

"Podľa môjho názoru ukazujú mieru odvahy, profesionality, hrdinov, ktoré očakávame od našich dôstojníkov," povedal Kelly. 

 

Nunez a Miranda majú dlhú kriminálnu minulosť. Nunez bol trikrát odsúdený a tiež bol zatknutý za lúpež so smrteľnou zbraňou, lúpežou a veľkými krádežami automobilov.

 

Miranda bola predtým odsúdená za sprisahanie na spáchanie lúpeže a zatknutá za lúpež, únos, a za nepovolené držanie strelnej zbrane a narkotik.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies