Pre Edena Hazarda malo semifinále proti Chelsea veľmi špecialnu príchuť

NETKY.SK • 28 Apríl 2021, 13:15 • 2 min
Pre Edena Hazarda malo semifinále proti Chelsea veľmi špecialnu príchuť

v utorok bol Eden Hazard po prvýkrát v roli hráča, ktorý hral proti Chelsea. Snažil sa pomôcť Realu Madrid k víťazstvu nad svojím bývalým tímom v prvom súboji semifinále Ligy majstrov. Nedočkal sa ho, lebo zápas sa skončil remízou 1:1.

slovakia

left justify in out

Úspechy s Londýnčanmi 

V drese FC Chelsea počas siedmich rokov odohral 352 zápasov a nastrieľal 110 gólov. K tomu pridal aj 92 asistencií. V londýnskom tíme zažil titul v Premier League aj v nemenej prestížnom FA Cupe a vyhral aj anglický Ligový pohár a dvakrát Európsku ligu.

 

img


"Mám k tímu FC Chelsea citový vzťah aj veľa kamarátov. Teraz som však hráčom Realu Madrid, takže chcem víťaziť v jeho drese. A nezáleží pritom na mene súpera. Prvý zápas sa skončil remízou a všetko je pred odvetou otvorené. Ak to zhrniem aj z osobnej stránky, bolo fajn vidieť staré známe tváre," uviedol Eden Hazard.

 

Naskočil po dlhej dobe 

Do zápasu naskočil až v 66. min, keď vystriedal Viníciusa Júniora. Po zranení však 30-ročný Belgičan ešte nie je v dostatočnej hernej ani fyzickej pohode, aby mohol byť plnohodnotnou súčasťou tímu "Los Blancos".

 

 

"Pomaly napredujem, ale idem krok po kroku. V predchádzajúcom zápase som odohral 15 minút, teraz o čosi viac. Stále to nie je ono, ale v ďalších dueloch do konca tejto sezóny sa chcem dostať do formy," potvrdil Hazard. K prvému semifinálovému zápasu LM ešte poznamenal: "Mohlo to byť lepšie aj horšie, ale nič nie je stratené. Máme pred sebou odvetu a v Londýne sa pokúsime zvíťaziť."

 

Zranenia môžu byť dôsledkom štýlu života  

Futbalista s výbornou kľučkou aj kopacou technikou mal po prestupe z Chelsea do Realu Madrid v roku 2019 veľa problémov so zraneniami, ale aj nadváhou a zmenou štýlu hry. Nevedel sa prispôsobiť systému, ktorý predvádza Real Madrid. Viacerí spoluhráči o ňom začali šíriť, že je na ihrisku málo aktívny a často pôsobí až lenivým dojmom. Dosiaľ zasiahol len do 38 zápasov Realu a strelil v nich štyri góly.

 

img

 

"Je to jeden z najlenivejších futbalistov, s akými som hral. Na tréningu občas len postával a čakal, kým ostatní docvičia. Potom však prišiel zápas a on bol vyhlásený za najlepšieho hráča," povedal o Hazardovi jeho niekdajší spoluhráč z Chelsea John Obi-Mikel.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies