VIDEO Štedrý darček princa Harryho pre Meghan: Vyšiel ho na 40 miliónov dolárov

NETKY.SK • 6 September 2018, 06:00 • 2 min
VIDEO Štedrý darček princa Harryho pre Meghan: Vyšiel ho na 40 miliónov dolárov

Vydať sa za princa, tak to je sen mnohých dievčat. Tie teraz majú ešte o dôvod navyše, prečo závidieť vojvodkyni Meghan (37). Jej muž, princ Harry (33), si ju totiž neuveriteľne rozmaznáva. Aký veľkolepý darček pre ňu teraz vymyslel?

slovakia

left justify in out

Svadobných darčekov od verejnosti sa síce kráľovský párik hneď po svadbe zbavoval, teraz si ale vraj sami niečo mimoriadne nadelili. Princ Harry sa totiž poriadne plesol po vrecku a pre svoju manželku Meghan kúpil luxusné sídlo v Malibu v Kalifornii.

 

Brunetka, ktorá je pôvodom práve z Ameriky, sa tak opäť bude mať kam vracať, aj keď napríklad len na dovolenku.

 

Určite pre ňu teraz bude jednoduchšie aj navštíviť svoju mamu a pokojne ju pozvať na návštevu. Tlačiť sa v sídle rozhodne nebudú, pretože podľa informácií webu New Idea je nehnuteľnosť len pár krokov od pláže a má hneď osem spální a rovnaký počet kúpeľní. Nechýba ani veľký bazén s vírivkou a umelými vodopádmi. K dispozícii potom budú mať Harry a Meghan aj tenisové kurty, telocvičňu či súkromné ​​kino.

 

Krásne prekvapenie pre novomanželku Harryho vyšlo na poriadny balík peňazí. Ale vzhľadom k tomu, že je Harry z kráľovskej rodiny, nebude to pre neho zrejme žiadna veľká obeť. Všetko mu potom iste vynahradí šťastie jeho lásky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies