VIDEO Spevák Shawn Mendes zložil pieseň fiktívnemu dievčaťu

NETKY.SK • 28 August 2017, 10:02 • 2 min
VIDEO Spevák Shawn Mendes zložil pieseň fiktívnemu dievčaťu

BRATISLAVA - Kanadský spevák sa zamiloval do fiktívneho dievčaťa, pre ktoré neskôr zložil jeho aktuálny hit There's Nothing Holdin' Me Back.

slovakia

left justify in out

Prezradil to v rozhovore pre portál MTV News, v ktorom sa vyjadril, že jeho múza v skutočnosti neexistuje. "Túto skladbu som v skutočnosti napísal pre dievča z filmového scenára, ktorý som čítal. Mal som hrať vo filme a zamiloval som sa do dievčenskej hrdinky, a tak som o nej napísal pieseň," povedal. "Bolo by super, ak by bola ozajstná," dodal.

Devätnásťročný Shawn Peter Raul Mendes sa dostal do povedomia verejnosti coververziami skladieb na službe Vine. V roku 2014 vydal debutové The Shawn Mendes EP, pričom o rok neskôr ponúkol štúdiovku Handwritten, na ktorej sa nachádza napríklad úspešný singel Stitches.

 

Vlani uviedol na trh album Illuminate. S oboma nahrávkami sa mu podarilo dobyť americký albumový rebríček Billboard 200.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies