VIDEO Seniori sa zastali obťažovanej ženy: Utečenci sa na nich vrhli!

NETKY.SK • 2 Február 2016, 12:51 • 2 min
VIDEO Seniori sa zastali obťažovanej ženy: Utečenci sa na nich vrhli!

MNÍCHOV - Na internete sa objavilo ďalšie šokujúce video. Utečenci v nemeckom Mníchove si tentokrát dovolili priveľa. V metre počas bieleho dňa začala partia utečencov obťažovať ženu. Keď si ju ľudia zastali, vybrali si utečenci dvoch seniorov, ktorých napadli. Celý incident natočil a zavesil na Facebook Mníchovčan Tom Roth.

slovakia

left justify in out

Na videu nie je zachytený incedent, ktorý útoku predchádzal. Podľa autora začal jeden zo štyroch utečencov, ktorý cestoval metrom obťažovať ženu. “Niečo jej povedal a spýtal sa jej prečo mu neodpovedá v nemčine. Ona mu odpovedala, pretože sa jej spýtal anglicky. Myslím, že jej siahol na chrbát. Ona odvrátila zrak, pozerala sa na mňa a to utečenca rozčúlilo”, popísal Tom Roth pre Daily Mail.

 

 

“Ako išiel vlak metra ďalej, utečenec udrel s celou silou päsťou do okna. Myslím, že bol nahnevaný, že ho tá žena odmietla. Niekoľko mužov začalo na neho hneď kričať, aby okamžite prestal” popisuje Tom situáciu ktorá sa odohrávala pred natočením videa.

 

“Jednému z mužov, ktorý sedel pri uličke utečenec potľapkal po plešine na hlave, aby ho zosmiešnil. Pán sa okamžite postavil utečencovi na odpor. Ten sa na neho vrhol a chytil ho pod krk. Potom sa skoro každý zapojil a snažili sa dostať medzi muža a utečenca”, pokračuje Tom.

 

Cestujúcim sa podarilo odtrhnúť útočníka od obeti. Utečenci sa zamerali na dvoch seniorov, ale potom ako sa cestujúci postavili na odpor sa utečenci stiahli.

 

“Na ďalšej stanici som zavolal políciu, ale tí mi povedali, že nemôžu nič urobiť”, povedal Tom. Incident zmenil jeho postoj na príjímanie utečencov. “Cítil som potrebu toto zdieľať. Všetci boli v šoku. Staršia žena povedal, že už v noci ani nevychádza z domu. Dvaja mužovia hovorili, že to takto ďalej nemôže pokračovať. Ja som sa v Nemecku pred dvomi, alebo tromi rokmi cítil bezpečnejšie. Je to strašné a smutné. Je mi ľúto ľudí, ktorí potrebujú pomoc, ale s takýmito násilníkmi, ktorí sú medzi nimi sa musí niečo robiť. Veľa žiadateľov o azyl nerešpektuje ženy, iných mužov, starších ľudí a už vôbec nerešpektujú zákony a políciu", dodal autor videa.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies