VIDEO Rounda Rousey sa zastala Nicka Diaza

NETKY.SK • 21 September 2015, 11:16 • 2 min
VIDEO Rounda Rousey sa zastala Nicka Diaza

LAS VEGAS - Najväčšia superstar dnešnej doby sa postavila za Nicka Diaza. Podľa vyjadrení a statusov na sociálnych sieťach sa v podstate väčšina MMA zápasníkov vyjadrilo, že nesúhlasia s rozhodnutím komisie a stoja za Diazom.

slovakia

left justify in out

Diaz bol prichytený, že používal nedovolenú látku marihuánu, a to už tretí krát. Nevadská Atletická Komisia mu za tento priestupok udelila peňažný aj mimo zápasový trest. No trest päť rokov mimo oktagonu je zatiaľ najväčší čo sa týka trestov v MMA.

 

Na včerajšej prvej predzápasovej tlačovke ku gala UFC 193 Melbourne sa k téme vyjadrila aj Rounda Rousey, ktorá je momentálne najpopulárnejšia a najvplyvnejšia postava vo svetovom MMA. Jej slová sa dostanú oveľa ďalej ako hoci ktorého zápasníka. Jeden reportér sa jej vypytoval na ťažkosti v kariére zápasníkov, na čo mu potom aj odpovedala a hneď sa aj vyjadrila k téme  Nick Diaz:

 

"Nepovažujem to za správne rozhodnutie, udeliť niekomu päť ročný dištanc za marihuanu. Podľa mňa by nemali robiť testy na marihuanu vôbec. Nepatrí medzi látky ktoré by ti zvyšovali výkon. Marihuana nemá nič spoločné so športom. Testujú ju iba z politických dôvodov, oni však hovoria, že to robía iba pre naše dobro, aby sme si neuškodili. Tak prečo nerobia testy na všetky ostatné látky, ktoré by nám mohli uškodiť?

 

V športe je krásne to, že sa úplne oddeľuje od politiky. Vôbec by sa nesmelo dopustiť aby tieto dve veci mali niečo spoločného.

 

Nick je môj dobrý priateľ, tak je samozrejmé, že stojím za ním. Ale toto je aj tak strašne nespravodlivé  . Sú zápasníci čo berú steroidy a kľudne s tým môžu ublížiť druhým, a sú takí čo vyfajčia rastlinu aby boli šťastní, no predsa dostanú stop na päť rokov oni."

 

Rousey po skončení monológu skoro plakala. Či tento príhovor Diazovi pomôže ťažko povedať, ale každopádne sa spojili aj fanúšikovia a spustili petíciu proti zrušeniu  Diazovmu dištancu, a podľa všetkého sa podpisy pekne množia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies