VIDEO Rekordný gól v I. bundeslige: Stoppelkamp skóroval z 82 metrov!

NETKY.SK • 21 September 2014, 13:50 • 2 min
VIDEO Rekordný gól v I. bundeslige: Stoppelkamp skóroval z 82 metrov!

PADERBORN - V sobotňajšom stretnutí 4. kola najvyššej nemeckej futbalovej súťaže I. bundesligy zvíťazil nováčik z Paderbornu nad Hannoverom 96 2:0.

slovakia

left justify in out

Stredopoliar domáceho mužstva Moritz Stoppelkamp sa v nadstavenom čase druhého polčasu zviditeľnil zriedka vídaným spôsobom. V čase, keď už hostia hrali vabank a v snahe vyrovnať im v útoku pomáhal aj vlastný brankár Ron-Robert Zieler, sa 27-ročný rodák z Duisburgu dostal pred vlastnou šestnástkou k odrazenej lopte a volejom ju cez celé ihrisko poslal do súperovej bránky z úctyhodnej vzdialenosti 82 metrov. Prekonal tak o 9 m doterajší bundesligový rekord Gréka Georgiosa Tzavellasa, ktorý v roku 2011 presne namieril zo vzdialenosti 73 m a zaskočil vtedajšieho gólmana Schalke 04 Manuela Neuera.

 

 

"Netušil som, že viem tak ďaleko dokopnúť. Zrazu som zbadal opustenú bránku a skúsil som šťastie," vyhlásil podľa bild.de niekdajší hráč Hannoveru, ktorého gól následne katapultoval Paderborn po sobote na senzačné prvé miesto v tabuľke o skóre pred trio Mainz, Hoffenheim a Bayern Mníchov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies