VIDEO Rekonvalescent George si zahral proti psovi

NETKY.SK • 22 Október 2014, 18:04 • 2 min
VIDEO Rekonvalescent George si zahral proti psovi

INDIANAPOLIS - Paul George sa zotavuje zo škaredého zranenia pravej nohy a zahral si už aj basketbal jedného proti jednému, keď jeho súperom bol vlastný pes.

slovakia

left justify in out

 Štvornohý chlpáč síce pri pánovej streľbe za tri body na miniihrisku nemal v obrane napriek stavaniu sa na zadné nárok, ale ukázal sa ako výborný "doskakovač". Po strele okamžite zatrielil pod kôš, kde schňapol loptu prednými labami. Krídelník Indiany zverejnil video na Instagrame.

 

 

Dvadsaťštyriročný George sa zranil 1. augusta počas tréningového súboja USA na Nevadskej univerzite v Las Vegas, keď šprintoval do obrany, aby zabránil zakončiť Jamesovi Hardenovi. Nemotorne však dopadol na palubovku a utrpel zlomeninu dvoch kostí nad členkom. Okamžite ho operovali. V minulej sezóne bol lídrom Pacers s priemermi 21,7 bodu, 6,8 doskoku a 3,5 asistencie na zápas, teraz sa tím musí vyrovnať s jeho dlhou absenciou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies