VIDEO Rapper Desiigner vydal debutový mixtape New English

NETKY.SK • 27 Jún 2016, 13:31 • 2 min
VIDEO Rapper Desiigner vydal debutový mixtape New English

BRATISLAVA - Americký rapper Desiigner predstavil v nedeľu debutový mixtape s názvom New English. Na novinke hosťujú rapperi King Savage a Pusha T, výkonný riaditeľ labelu G.O.O.D. Music, v ktorom 19-ročný interpret pôsobí. New English obsahuje dovedna štrnásť skladieb, pričom na nahrávke sa nachádza aj úspešný singel Panda.

slovakia

left justify in out

Desiigner, vlastným menom Sidney Royel Selby III., pochádza z newyorského Brooklynu. Na scéne sa pohybuje približne od roku 2014, avšak popularitu získal vlani vďaka spomínanému debutovému singlu Panda, s ktorým sa mu podarilo dobyť americký rebríček Billboard Hot 100. Vo februári začal oficiálne spolupracovať s Kanyem Westom, ktorý ho upísal pod svoj label, spomínaný G.O.O.D. Music.

 

Objavil sa tiež v singli Champions, na ktorom sa podieľali aj Kanye West, Gucci Mane, 2 Chainz, Yo Gotti, Quavo, Big Sean a Travis Scott. Skladba sa bude nachádzať na pripravovanej kompilácii Cruel Winter vydavateľstva G.O.O.D. Music. Tento rok plánuje vydať aj debutovú štúdiovku s názvom The Life Of Desiigner.


Tracklist mixtapeu Desiigner - New English:


01 Intro
02 Caliber
03 Make It Out
04 Shooters
05 Monstas & Villains
06 Interlude
07 Talk Regardless
08 Roll Wit Me
09 Interlude 2
10 Da Day
11 Jet f. Pusha T
12 Overnight
13 Zombie Walk f. King Savage
14 Panda





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies