VIDEO Príďte sa zrelaxovať na najštýlovejšiu dámsku jazdu JUSTWOMAN!

NETKY.SK • 20 Február 2018, 16:01 • 2 min
VIDEO Príďte sa zrelaxovať na najštýlovejšiu dámsku jazdu JUSTWOMAN!

BRATISLAVA - Hľadáte spôsob, ako si oddýchnuť, načerpať novú energiu, spraviť niečo pre svoje zdravie a zabaviť sa so svojimi priateľkami? Tak potom by ste mali spozornieť. JUSTWOMAN by Diva´s je jedinečný projekt, ktorý je určený práve vám!

slovakia

left justify in out

16. júna 2018 sa v Bratislave (Veľký Draždiak) bude konať najštýlovejšia dámska jazda - JUSTWOMAN by Diva´s, ktorá je spojením športu, oddychu a zábavy. „Vďaka skvelej odozve na prvý ročník sme sa rozhodli, že aj v roku 2018 pripravíme toto výnimočné podujatie. Spoločne tak chceme vytvoriť silnú komunitu žien, ktoré sa podporujú, inšpirujú a majú rovnaký cieľ – cítiť sa krásne a byť fit,“ povedala organizátorka akcie Lenka Šoltésová.  

 

V tento deň na chvíľu zabudnete, že ste mamami, manželkami, študentkami, zamestnankyňami či podnikateľkami. Budete patriť k ženám, ktoré chcú spraviť niečo pre seba. Vystúpite z dookola sa krútiaceho kolotoča, doprajete si aktívny oddych na čerstvom vzduchu a o nič sa nebudete musieť starať. 

 

Na čo sa môžete tešiť?

Druhý ročník bude pozostávať opäť z troch hlavných aktivít – yoga, päť kilometrový beh a paddleboard. Ranná hodina yogy dokáže perfektne naštartovať celý organizmus. Okrem toho sa postará a rovnováhu tela a mysle. Päť kilometrový beh je výzvouJ. Nezáleží na tom, či beháte pravidelne alebo vôbec. Pod dohľadom skúsených trénerov a silnej podpory žien okolo, to určite zvládnete. Nebeháte na čas, ale pre radosť, pretože len vďaka silnému pozitívnemu vzťahu sa šport stáva vášňou a nie povinnosťou. A nakoniec paddleboard. Je to nielen zábava, ale najmä skvelá aktivita na vyformovanie celej postavy. Tento rok si organizátori pripravili pre účastníčky tohto podujatia prekvapenie - ku klasickému paddleboardu totiž pridali aj cvičenie yogy. Budete tak môcť zažiť ďalšiu jedinečnú novinku – yogu na paddleboardoch!

 

Ďalšou novinkou je aj funkčná zóna na cvičenie, woman box worskhop a rozhovory s inšpiratívnymi Slovenkami.

 

Ambasádorkami tohto podujatia sú moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová, Tatiana Žideková a Tina Turnerová.

 

„Byť ambasádorkou je pre mňa veľmi príjemné, pretože to nie je len o športe, ktorý je samozrejme veľmi dôležitý, ale je to hlavne o  ženskej energii, ktorá sa tam vytvorí a ktorá je extrémne pozitívna a úžasná. Keď je veľa žien pokope, sú dobre naladené a robia nejakú športovú aktivitu, tak majú endorfíny, ktoré vyúsťujú do pozitivity a takéto toho dobrého „vibu“ a práve to sa mi páčilo. Takže takýchto podujatí  je naozaj nutné mať veľa, aby sme sa vedeli ako ženy trošku odreagovať, zrelaxovať, a to nie len pri káve v nákupných centrách, ale aj vonku na vzduchu pri športe," prezradila Veronika Cifrová Ostrihoňová dôvody, prečo sa rozhodla akciu JUSTWOMAN podporiť aj tento rok.

 

JUSTWOMAN by Diva´s s charitatívnym rozmerom

Partnerom tohto  športovo-zábavného podujatia pre ženy je Liga proti rakovine. Okrem zábavy a športu má teda táto akcia aj edukačný a charitatívny rozmer. Nielenže sa ženy dozvedia veľmi dôležité informácie o prevencii rakoviny krčka maternice, ale budú môcť aj samy podporiť zvyšovanie povedomia o tomto ochorení, a to  kúpou špeciálneho  náramku.

 

Kde sa môžete registrovať na JUSTWOMAN by Diva´s?

Na  podujatie sa môžete registrovať TU. Dámy, ktoré sa zaregistrujú do konca marca, budú zaradené do žrebovania o štýlový skúter Vespa.

 

Svojou registráciou získate nielen vstup na nezabudnuteľnú dámsku jazdu, ale tiež štartovací balíček, v ktorom nájdete športové tričko Reebok, štýlový fitness vak v dizajne Justwoman, podložku na cvičenie, pitný režim od Diva´s Drink for Women, tyčinku Muesli Woman Line od Tekmaru a množstvo ďalších darčekov od partnerov podujatia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies