VIDEO Policajná naháňačka sa skončila romanticky

NETKY.SK • 16 Január 2018, 07:00 • 2 min
VIDEO Policajná naháňačka sa skončila romanticky

Automobilové naháňačky patria k policajnému folklóru USA. Takmer každú vysiela nejaká televízna stanica, ak nie priamo, tak aspoň zo záznamu. Koniec jednej takej naháňačky však pripomínal skôr scénu z filmu. Dvojica naháňaných sa pred zatknutím vášnivo bozkávala na rozlúčku.

slovakia

left justify in out

Incident sa stal minulý týždeň, keď polícia zbadala Dustina Perkinsa a jeho priateľku Loredu Floresovú v kradnutom SUV v meste Mesa, píše server Novinky.cz. Hliadka upovedomila dispečing, takže Perkinsa sa pokúsili zastaviť ďalší policajti. Ten však dupol na plyn, naháňačka trvala asi pol hodiny a zachytila ju miestna televízna stanica KNXV-TV.

 

Perkins nakoniec nezvládol riadenie a skončil v priekope. Pár sa ešte pokúsil ujsť po svojich tak, že každý sa rozbehol iným smerom. Keď si však uvedomili, že policajtom neujdú, vrátili sa k sebe a za zvuku sirén a vo svetle policajných a televíznych vrtuľníkov sa ešte raz poslednýkrát pobozkali. Takmer ako slávna gangsterská dvojica minulého storočia Bonnie a Clyde. 

 

Úrady už muža a ženu obvinili z nebezpečnej jazdy, krádeže auta a poškodzovania cudzích vecí. Ich bozk tak môže byť na dlhý čas posledný.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies