VIDEO Otázky novinárov ho poriadne rozzúrili! Svojrázny Mourinho neustál tlačovku a radšej ušiel

NETKY.SK • 28 August 2018, 11:24 • 2 min
VIDEO Otázky novinárov ho poriadne rozzúrili! Svojrázny Mourinho neustál tlačovku a radšej ušiel

MANCHESTER - Portugalský tréner futbalistov anglického klubu Manchester United José Mourinho nezaprel svoju kontroverznú povesť ani po pondelkovej prehre svojho tímu s Tottenhamom (0:3) v dueli 3. kola Premier League.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatpäťročný kouč zdvihol na pozápasovej tlačovej konferencii tri prsty a opýtal sa prítomných novinárov: "Viete čo to znamená? 0:3. Ale tiež to znamená tri tituly v Premier League a ja som ich získal viac než všetkých ostatných devätnásť trénerov dokopy. Tri pre mňa a dva pre nich," uviedol Mourinho. Následne odišiel z tlačovej konferencie, pričom skandoval "rešpekt, rešpekt, rešpekt".

United nedokázali v domácom stretnutí s "kohútmi" skórovať napriek početným príležitostiam, čo Tottenham využil na trojbodový zisk. Skóre stretnutia otvoril v 50. min najlepší strelec MS 2018 v Rusku Harry Kane, ktorého o dve minúty neskôr napodobnil Lucas Moura. Tento Brazílčan v 84. min svojím druhým presným zásahom v zápase uzavrel skóre duelu na konečných 3:0 pre "Spurs".

 

"Celý týždeň sme tvrdo pracovali a dôsledne sa pripravovali na zápas. Z taktického pohľadu sme zápas určite neprehrali, hrali sme veľmi dobre. Po polčase sme mali viesť minimálne o dva góly, vytvorili sme si viac šancí než v akomkoľvek inom zápase. Jedna vec je prehrať zaslúžene. Druhá je prehrať absolútne nezaslúžene, keď ste oveľa lepším tímom, no máte smolu," povedal Mourinho po zápase pre klubovú televíziu.

"Červení diabli" prehrali už v druhom z prvých troch zápasov nového ročníka najvyššej anglickej súťaže, čo sa im "podarilo" iba druhýkrát v histórii. United v úvodnom ligovom kole sezóny 2018/2019 zdolali Leicester 2:1, v druhom kole však prekvapivo nestačili na Brighton, ktorému podľahli 2:3. Po zápase s Brightonom sa objavili špekulácie, že rodák zo Setúbalu to má na Old Trafforde nahnuté a pri mužstve United by ho mohol nahradiť Francúz Zinedine Zidane. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies