VIDEO Opitý Škóti operovali kamaráta vŕtačkou, takmer prišiel o palec

NETKY.SK • 25 August 2016, 16:00 • 2 min
VIDEO Opitý Škóti operovali kamaráta vŕtačkou, takmer prišiel o palec

AVIEMORE – Partia Škótov z mesta Aviemore si v nedeľu ráno vypila trochu viac a alkohol ich inšpiroval k nebezpečnej operácii svojho kamaráta.

slovakia

left justify in out

Robotník Campbell Whyte si pri hraní futbalu poranil palec a necht ho už niekoľko týždňov pobolieval, pričom sa začal aj pomaly odlupovať. Jeho kamarát stolár Lee Tarran sa ponúkol, že mu nohu „zoperuje“ vŕtačkou.

 

Pôvodný plán bol urobiť do nechtu dieru, aby sa cez ňu mohol prestrčiť nejaký špagát, zaviazať ho o kľučku a trhnúť dverami. Opitým mužom sa to však trochu vymklo spod kontroly a vŕtačka prevŕtala viac ako mala.

 

Video zachytáva nepríjemný moment, keď necht odletí a vrták vojde do živého mäsa.

 

"Pred tým sme vyskúšali niekoľko iných postupov, ale necht jednoducho nešiel vytiahnuť,“ vysvetlil Lee. „Mysleli sme, že keď do nechtu spravíme dieru, pôjde to ľahšie.“

 

Napriek bolestivému amatérskemu zákroku Campbell dopadol celkom dobre, nechtu sa zbavil a prst sa za nejaký čas zahojil. Nabudúce sa už asi od kamaráta liečiť nenechá.  

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies