VIDEO Nová animovaná kampaň o sexuálnom správaní, ktorá má zastaviť kultúru znásilňovania

NETKY.SK • 4 Marec 2016, 18:00 • 2 min
VIDEO Nová animovaná kampaň o sexuálnom správaní, ktorá má zastaviť kultúru znásilňovania

LONDÝN – Tvorcovia projektu „Súhlas“ zverejnili novú kampaň, ktorá má za cieľ vzdelávať deti o pohlavnej dospelosti.

slovakia

left justify in out

Na stránke projectconsent.com sprístupnili videá, ktoré znázorňujú animované intímne časti ľudských tiel, pričom interakcia medzi mini má poučiť o správnom a nesprávnom správaní sa.

 

Napríklad prvá snímka znázorňuje animovaný prsník a ruku, pričom sa obaja usmievajú a bavia. Akonáhle sa však ruka dotkne prsníka, dá najavo, že si to neželá. Ruka ho potom pustí a uvedomí si svoju chybu.

 

Tvorcovia kampane vysvetľujú, že poslaním videí je poukázať na sexuálne zneužívanie a to, že túto tému netreba zľahčovať.

 

"Prostredníctvom našej práce, chceme inšpirovať ľudí, aby sa pripojili k tomuto hnutiu v nádeji, že sa nám podarí ukončiť kultúru znásilňovania raz a navždy," uvádza sa na stránke.

 

"Budovanie kultúry súhlasu a nesúhlasu je prvý ale zásadný krok. Tým, že poukazujeme na tému súhlasu, pripomíname spoločnosti, že porušovanie niečích práv sa nesmie brať na ľahkú váhu."

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies