VIDEO: Nad hokejovým štadiónom lietali plyšáky. Vytvorili neuveriteľný rekord!

NETKY.SK • 24 Január 2022, 21:06 • 2 min
VIDEO: Nad hokejovým štadiónom lietali plyšáky. Vytvorili neuveriteľný rekord!

BRATISLAVA - Obľúbená hokejová charitatívna tradícia, ktorú poznáme od roku 1993, sa nazýva v angličtine teddy bear toss, teda hádzanie plyšových medveďov. Fanúšikovia vždy čakajú na signál, po ktorom hodia na ľad prinesené hračky. Nedávno ich pristálo na ploche najviac v histórii. Koľko?

slovakia

left justify in out

Podľa oficiálnych informácií ich bolo 52 341. Prene toľko plyšákov bolo na ľade po tom, ako dal Axel Jonsson-Fjallby z tímu Hershey Bears fanúšikom signál – strelil prvý gól zápasu

 

 

Podujatie sa konalo v sobotu v Giant Center v Hershey v americkom štáte Pennsylvánia. Podľa portálu TheAHL.com museli zápas prerušiť na 45 minút, počas ktorých zbierali zvieratká z ľadu. Hokejisti si však do nich predtým od radosti skočili. 

 

 

Predchádzajúci rekord pochádza z roku 2019, kedy fanúšikovia hodili 45 650 hračiek. Klub organizoval túto akciu už po 20. raz, pričom od roku 2001 celkovo vyzbieral viac ako 300 000 plyšákovMinulý rok a predvlani sa akcia nekonala pre pandémiu COVID-19. Zástupcovia klubu potvrdili, že tohtoročných plyšákov rozdelia medzi 25 tamojších organizácií. 

 

 

Prečítajte si tiež: Leonardo DiCaprio vyzýva, aby sme spolu zachránili svet

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies