VIDEO Muž prechádzal cez trať napriek spusteným závorám. Pozrite sa, ako to dopadlo

NETKY.SK • 19 Marec 2018, 09:01 • 2 min
VIDEO Muž prechádzal cez trať napriek spusteným závorám. Pozrite sa, ako to dopadlo

Naozaj horúce chvíle prežil prednedávnom strojvodca vlaku, ktorý prechádzal belgickým mestom Wandre na predmestí Lutychu. Spôsobil mu ich muž, ktorý sa napriek výstražnému znameniu rozhodol prejsť cez trať. Vlak ho minul o vlások.

slovakia

left justify in out

Video z celého incidentu zverejnila na svojich facebookových stránkach spoločnosť Infrabel, prevádzkovateľ belgických železníc, píše server Novinky.cz. Na rozdiel od iných ľudí čakajúcich na prechode, muž s taškou na kolieskach sa spokojne vybral cez trať, a to ešte pekne pomaličky. Vlak, ktorý sa rútil k priechodu, si muž vôbec nevšimol. Jeho si však dobre všimol strojvodca. "Akonáhle ho uvidel, začal núdzovo brzdiť, " povedal spravodajskému serveru RTBF Arnaud Reymann, hovorca spoločnosti Infrabel.

 

Vlak nakoniec zastal niekoľko sto metrov za priechodom. "Privolaná polícia súpravu prehliadla, či muž nie je zakínený po vlakom," uviedol Reymann. Trať bola odstavená na viac než dve hodiny. 

 

"Každý deň prechádzajú neopatrní ľudia cez priechody, aj keď sú závory dole. Našťastie sa väčšinou vlakom vyhnú, ale raz... Vždy rešpektujte signalizáciu na priechodoch," píše sa v odkaze spoločnosti pri zverejnenom videu, ktoré Infrabel zverejnil ako varovanie pred neopatrnosťou.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies