VIDEO Matka troch detí dvakrát porazila rakovinu: Účty za liečbu platí lovením zločincov

NETKY.SK • 6 Máj 2016, 16:38 • 2 min
VIDEO Matka troch detí dvakrát porazila rakovinu: Účty za liečbu platí lovením zločincov

DENVER – Matka troch detí z amerického štátu Colorado sa stala lovkyňa ľudí, aby mohla splatiť účty za liečbu rakoviny vo výške 800-tisíc dolárov.

slovakia

left justify in out

Shanda Zapatová loví zločincov už tretí rok. „Bola som postrelená, bodli ma nožom, napadli ma pit bully a dokonca po mne drogový díler hádzali ihly ako šípky,“ povedala 35 ročná žena pre Barcroft  a dodala: „Nikdy neviete, čo sa skrýva za dverami, keď ich vykopnem. Každý deň môže byť mojim posledným.“

 

„Pobozkáte svoje deti a neviete, či to náhodou nie je posledný raz,“ pokračuje Zapatová. „Ale keď sa mi niekto začne vyhrážať neváham strieľať a nebudem ho chcieť zraniť, ale zabiť,“ prekvapuje matka troch detí.

 

 

Keď mala 19 diagnostikovali jej rakovinu hrubého čreva a znovu, keď mala 31. Ale tvrdí, že ju choroba zocelia, a preto teraz naháňa mafiánov a gangy motorkárov. Zapatová má 800-tisíc dolárový dlh za liečbu rakoviny, ktorú prekonala dvakrát. Najviac jej zaplatili 20-tisíc za dolapenie zločinca.

 

„Stratila som všetko a ostali mi iba obrovské dlhy,“ hovorí, ale nesťažuje sa, pretože teraz loví ľudí po Amerike.

 

Doma má dve pušky, jednu pištoľ a kevlarovú nepriestrelnú vestu. Má silikónové prsia a rada chodí nahodená, čo je pomáha pri práci.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies