VIDEO Kapela Divokej Bill sa teší na DVD a CD Doma

NETKY.SK • 20 Máj 2016, 13:12 • 2 min
VIDEO Kapela Divokej Bill sa teší na DVD a CD Doma

BRATISLAVA - Česká kapela Divokej Bill sa teší na nové DVD a CD s názvom Doma, ktoré plánuje vydať v júni. Formácia začiatkom mája ponúkla prvú ochutnávku z novinky v podobe videa k piesni Tsunami, ktorá sa objaví aj na chystanom štúdiovom albume skupiny. Táto nahrávka, ktorej názov zatiaľ nie je známy, by sa mala dostať na trh na budúci rok na jar.

slovakia

left justify in out

DVD a CD Doma ponúkne záznam koncertu, ktorý kapela odohrala vlani 15. augusta v domácom meste Úvaly. "Sme radi, že sme sa dohodli s Českou televíziou a koncert zaznamenali. On sa totiž mimoriadne vydaril, a tak je skvelé, že ho máme zachovaný v našej diskografii. Zároveň je to také malé predstavenie nášho pripravovaného albumu, na ktorom už pracujeme a dokončovať by sme ho mali na jeseň tohto roku. Napríklad pieseň Tsunami je jednou z tých, ktoré sa na albume už definitívne objavia, a tak sme ju ako predzvesť nahrali a zostrihali k nej live video práve z koncertu z Úval. Je to tak vlastne prvý singel z albumu a dúfame, že sa našim fanúšikom bude páčiť," uviedol frontman kapely Vašek Bláha.


Skupina sa predstaví napríklad 10. septembra na hrade Červený Kameň. Slovenskí fanúšikovia a fanúšičky sa však podľa Bláhu môžu tento rok tešiť aj na prekvapenia, o ktorých budú muzikanti informovať neskôr.


Kapelu Divokej Bill tvoria okrem spomínaného Bláhu aj Jurda "Šolim" Čaruj, Štěpán Karbulka, Adam Karlík, Roman Procházka, Honza "Jack" Bártl, Martin "Pecan" Pecka a Marek Žežulka.

 

Na konte majú štúdiovky Propustka do pekel (2000), Svatá pravda (2001), Mezi nima (2003), Divokej Bill (2006), Mlsná (2009), 15 (2013) a hity ako Malování, Dávno, Lásko či Plakala.





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies