VIDEO Kamión zroloval autá na križovatke v Žiline

NETKY.SK • 25 Január 2018, 16:30 • 2 min
VIDEO Kamión zroloval autá na križovatke v Žiline

Hromadnú nehodu v Žiline, pri ktorej sa zranili traja ľudia, zavinil vodič kamióna. Na videu, ktoré zverejnila polícia, je vidieť, ako vošiel s nákladiakom do križovatky a pred stretom s autami vôbec nebrzdil.

slovakia

left justify in out

K Nehode došlo v stredu podvečer na ulici Košická, na križovatke pri Hypertescu v Žiline. 

 

"Dopravnú nehodu zavinil 52 ročný vodič kamiónu SCANIA, ktorý jazdil v smere od Martina na Žilinu. Pri prejazde križovatkou pravdepodobne nevenoval dostatočnú pozornosť vedeniu vozidla a sledovaniu situácie v cestnej premávke: Vodič kamiónu prešiel v križovatke do protismeru a narazil do vozidla Renault Trafic, Po náraze bolo vozidlo Renault zatlačené do druhého kamiónu Mercedes, ktorý zatlačil do ďalšieho kamióna MAN.  Vodič kamiónu narazil aj do vozidiel Kia a Škoda Felícia. Pri dopravnej nehode predbežne utrpeli ľahké zranenia vodič Renaultu Trafic, vodička Škody Felícia a vodič kamiónu Scania. Požitie alkoholických nápojov u vodičov zistené nebolo," uvádza sa v oficiálnej správe polície na facebooku.

 

K udalosti bolo vyslaných osem hasičov z Hasičskej stanice v Žiline s dvoma ks hasičskej techniky. "Zasahujúci hasiči vyslobodili jednu zakliesnenú osob a zraneným osobám poskytli predlekársku prvú pomoc a pomohli ich naložiť do vozidiel Zdravotnej záchrannej služby. Vyhradili miesto nehody, havarované vozidlá zabezpečili proti vzniku požiaru a po zdokumentovaní nehody políciou ich pomohli odtiahnuť na priľahlé parkovisko," informoval netky.sk Marek Panák z z KR HaZZ v Žiline. 

 

Dopravnú nehodu šetrí polícia v Žiline.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies