VIDEO: Jozef Oklamčák a jeho oslava "35" na súťaži krásy MSI v Poľsku!

NETKY.SK • 8 August 2022, 15:48 • 2 min
VIDEO: Jozef Oklamčák a jeho oslava "35" na súťaži krásy MSI v Poľsku!

Presne v sobotu uplynulo 35 rokov odvtedy, ako Jozef Oklamčák odštartoval novodobú tradíciu súťaže krásy v bývalom Československu. Nám prezradil, ako to oslávil.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Zakladateľ legendárnej súťaže oslavoval celý minulý týždeň. Zavŕšenie osláv úctyhodného výročia bolo viac ako symbolické. Jozef Oklamčák strávil uplynulý víkend v Poľsku. Ako inak,  zúčastnil sa na poľskej súťaži Miss. 

 

Prečítajte si aj: Jozef Oklamčák oslavuje špeciálne výročie! Ktorá žena je preňho najkrajšia?

 

„Rozhodol som sa symbolicky, s mojimi členmi ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA, riaditeľom hudobných sekcií Jozefom Ivaškom a riaditeľkou pre ČR Barborou Peschovou, zavŕšiť moju celotýždňovú oslavu na druhej strane hraníc v Poľsku, kde sa konala medzinárodná súťaž krásy," hovorí majiteľ modelingovej i hudobnej agentúry Jozef Oklamčák o dôvode svojej cesty do Poľska.

 

img

Jozef Oklamčák s Natáliou Hasilovou

 

Na súťaž delegoval Slovenku Natáliu Hasilovú. „​Upozorňujem, že vyberal som ju cez môj Facebook na základe fotografií, bez osobného poznania," poznamenal k výberu zakladateľ Miss. Za Českú republiku vyslala na súťaž v Poľsku Češku Karolínu Gorylovú  riaditeľka ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Barbora Peschová.

 

 

Ako hovorí skúsený odborník na krásu žien, ani tentoraz sa so svojím výberom nepomýlil. Rovnako ani krásna riaditeľka LEVA Barbora Peschová so svojou voľbou nešliapla vedľa.

 

Vybrali sme dobre a slávili sme v Poľsku aj veľký úspech. Zvíťazila a titul Miss SUMMER International získala česká Karolína Gorylová  a Top model Slovenka Natália Hasilová," prezradil nám populárny Jozef Oklamčák. 

 

img

Jozef Oklamčák s Karolínou Gorylovou a Jozefom Ivaškom

 

„Dva najdôležitejšie tituly získali delegátky nášho zoskupenia osobností ČESKOSLOVENSKÝ LEV," hodnotí zakladateľ súťaže Miss a dodáva, že „tento úspech oboch krásnych dievčat bol krásnym zavŕšením mojich týždňových osláv k špeciálnemu výročiu."

 

Na záver sa s nami Jozef Oklamčák rozlúčil slovami: Nech žije priateľstvo medzi národmi ČESKA a SLOVENSKA. Nech žije Československý Lev. Nech žije RED. Nech žije láska. Nech žijú krásne a sympatické ženy všetkých vekových kategórií!"






 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona