VIDEO Jozef OKLAMČÁK a jeho ČESKOSLOVENSKÝ LEV na Mikulášskej párty

NETKY.SK • 9 December 2016, 09:38 • 2 min
VIDEO Jozef OKLAMČÁK a jeho ČESKOSLOVENSKÝ LEV na Mikulášskej párty

BRATISLAVA - V ICON Cafe & Lounge na Dunajskej 8 v Bratislave sa stretli členovia a priatelia zoskupenia osobností ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - Oklamčák show sport teamu na Mikulášskej párty "LEVOV".

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Okrem iných na podujatí nechýbali známe tváre showbiznisu, herec Štefan KOŽKA, spevák Palo DRAPÁK, herečka Jana HUBINSKÁ, moderátor TV MARKÍZA Peter VARINSKÝ, speváčka Marcela LAIFEROVÁ, humorista Oliver ANDRÁSY,producent Štefan WIMMER, prof. Viliam FISCHER, prof.Pavol TRAUBNER, hokejista Jozef GOLONKA, herečka Natália PUKLUŠOVÁ, majiteľ ČESKEJ MISS Petr KOZÁČEK a samozrejme organizátor mikulášskej "žúrky", medzinárodne uznávaný odborník na ženskú krásu, prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef OKLAMČÁK.

 

"LEVY" medzi seba prijali aj nových členov, tri krásne "LEVICE", modelku a speváčku KATARÍNU TALANOVÚ, českú modelku a herečku, ktorá v Číne na svetovej súťaži modeliek MISS MODEL OF THE WORLD 2016 získala titul MISS PHOTOGENIC JANKU KOPECKÚ a slovenskú krásku, vicemiss SLOVENSKO 2016, ktorá pred pár dňami ma svetovej súťaži krásy MISS SUPRANATIONAL 2016 sa dostala do TOP 10 a skončila na 8.mieste LENKU TEKELJAKOVÚ.

 

Do divízie "predátorov" ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - Oklamčák show sport teamu bol prijatý majiteľ kúpeľov BRUSNO, ŠTEFAN HRČKA. Prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA JOZEF OKLAMČÁK prítomným predstavil aj svojích nových viceprezidentov prof. Viliama FISCHERA, OLIVERA ANDRÁSYHO a JOZEFA GOLONKU. Neodmysliteľnou súčasťou Mikulášskej párty bola fantastická gastronómia podniku, ktorú pripravil spolu so svojím tímom majiteľ ICON Cafe & Lounge, člen ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - Oklamčák show sport teamu MAREK IVANKA. O dobrú hudobnú zábavu sa postarali Marcela Laiferová, Palo Drapák, Melisa Rhei, Pali Greksa, Katarína Talan, Štefan Kožka a DJ EURO.

 

Pozrite si video TV štábu ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA a zažite atmosféru Mikulášskej párty "LEVOV"

 

 

Jozef OKLAMČÁK a jeho ČESKOSLOVENSKÝ LEV na mikulášskej párty from Československý Lev on Vimeo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies