VIDEO Imagine Dragons vydávajú záznam z turné Smoke + Mirrors Live

NETKY.SK • 6 Jún 2016, 14:27 • 2 min
VIDEO Imagine Dragons vydávajú záznam z turné Smoke + Mirrors Live

BRATISLAVA - Americká kapela Imagine Dragons sa za posledné roky etablovala medzi jednu z najúspešnejších rockových kapiel súčasnosti.

slovakia

left justify in out

Množstvo hitov, originálne klipy a najmä vypredané svetové turné toto štvorčlenné zoskupenie z Las Vegas katapultovalo medzi najobľúbenejšie kapely súčasnosti. Niet sa preto čomu diviť, že kapela sa rozhodla úspech svojho posledného turné zaznamenať a teraz ho vydáva na niekoľkých formátoch.

 

Na pulty s hudobnými nosičmi pribudol album Smoke + Mirrors Live. Ten mapuje mimoriadne úspešné turné, ktoré kapela absolvovala v období od apríla minulého do februára tohto roka. Imagine Dragons počas turné, ktorým podporili svoj druhý štúdiový album Smoke + Mirrors, odohrali takmer 110 koncertov. Potešili tak fanúšikov z Ameriky, Brazílie, Mexika, Kanady, Japonska, Číny, Južnej Kórey, Austrálie, a samozrejme aj z Európy. V rámci európskej časti turné nezabudli ani na Slovensko, kde sa predstavili 19. januára v bratislavskej Aegon aréne.

 

Okrem digitálnej verzie bude album Smoke + Mirrors Live k dispozícii tiež na DVD, Blu-ray, či ako limitovaný komplet CD+DVD. Obidva vizuálne nosiče prinášajú nielen kompletný koncertný záznam, ktorý ponúka live verzie všetkých hitov kapely, vrátane songov Shots, It’s Time, Demons, On Top Of The World či I Bet My Life, ale aj alternatívne verzie niekoľkých bonusových skladieb.

 

Imagine Dragons svojou živou novinkou Smoke + Mirrors Live potvrdzujú, že právom patria medzi najúspešnejšie americké rockové kapely súčasnosti. V prvom rade však dokazujú aj to, že vedia robiť skvelú hudbu a šou, pričom sa bez problémov zaobídu bez štúdiových kúziel a trikov.

 

Kapela Imagine Dragons z Las Vegas, na čele s charizmatickým spevákom Danom Reynoldsom (1987), je na scéne od roku 2008. V septembri 2012 vydala debutový album Night Visions a takmer z večera do rána sa stala jedným z najväčších objavov americkej hudobnej scény.

 

Album sa dostal na druhé miesto rebríčka a jeho celosvetový predaj prevýšil sedem miliónov kópií. Až päť skladieb z neho bodovalo v singlových rebríčkoch. Vo februári 2014 dostal aj koncertnú verziu pod názvom Night Vision Live. Za skladbu Radioactive získala skupina cenu Grammy za najlepší rockový výkon. Ešte väčší úspech jej priniesol druhý album The Smoke + Mirrors z februára 2015, ktorý sa dostal na prvú pozíciu v Spojených štátoch aj v Anglicku.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies