VIDEO Ben Affleck odhalil záporáka z pripravovaného filmu o Batmanovi

NETKY.SK • 30 August 2016, 14:45 • 2 min
VIDEO Ben Affleck odhalil záporáka z pripravovaného filmu o Batmanovi

LOS ANGELES - Americký herec Ben Affleck, aktuálny predstaviteľ filmového Batmana, zverejnil prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter krátky teaser, v ktorom predstavil záporáka z pripravovaného samostatného filmu o ochrancovi mesta Gotham.

slovakia

left justify in out

Bude ním Slade Wilson, známy tiež ako Deathstroke. Ide o žoldniera a zabijaka, ktorý sa v komiksoch prvýkrát objavil v roku 1980. Jeho tvorcami sú Marv Wolfman a George Perez. Server IGN ho v roku 2009 zaradil na 32. miesto v rebríčku najlepších komiksových záporákov všetkých čias. Spoločnosť Warner Bros. však žiadne ďalšie informácie nezverejnila a odmietla pre portál TheWrap čokoľvek komentovať.

 

 

 

Diváci a diváčky však okrem tejto novinky zatiaľ nemajú o pripravovanej filmovej adaptácii populárneho komiksu veľa informácií. Isté je len to, že Affleck si nielen zopakuje hlavnú úlohu, Brucea Waynea a jeho superhrdinské alter ego Batmana, ale bude zároveň aj režisérom chystaného filmu, ktorý zatiaľ nemá oficiálny názov.

 

 

 

DEATHSTROKE is coming!

Fotka uverejnená používateľom Umberto Gonzalez (@umbertogonzalez),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies