VIDEO Americký futbalista knokautoval svoju snúbenicu, dostal vyhadzov!

NETKY.SK • 9 September 2014, 10:29 • 2 min
VIDEO Americký futbalista knokautoval svoju snúbenicu, dostal vyhadzov!

BALTIMORE - Z tohto sa Ray Rice len tak ľahko nevyvlečie, jeden z najlepších running backov v NFL v americkom futbale je bez práce.

slovakia

left justify in out

Klub Baltimore Ravens, s ktorým vlani vyhral Super Bowl, s ním rozviazal zmluvu a vedenie súťaže mu na neurčito zastavilo činnosť po tom, ako web TMZ Sports zverejnil záznam kamery z výťahu v kasíne v Atlantic City jasne dokazujúci, že Rice udrel do bezvedomia svoju vtedajšiu snúbenicu Janay Palmerovú. Incident sa udial vo februári a pár zadržala polícia pre vzájomné fyzické napadnutie. Verejnosť vtedy poznala iba zábery, na ktorých Rice vyťahuje z výťahu bezvládne telo ženy. Športovca 27. marca obžalovala veľká porota, o deň neskôr sa s Palmerovou zosobášil. NFL ho suspendovala na prvé dva zápasy sezóny.

 

Záznam z výťahu kasína Revel vniesol do udalosti viac svetla a ukázal, že Rice potýčku so ženou rázne ukončil úderom do jej tváre. Palmerová sa zrútila na podlahu a keď sa výťah zastavil, Rice ju vytiahol von, pričom sa ju snažil necitlivo prebrať. Boli pri tom aj zriadenci kasína. Jeden z nich sa spýtal, či je žena opitá, a zavrhol možnosť privolať políciu. 

 

 

 

 

"Dnes sme to všetci videli prvý raz. Celá záležitosť sa tým mení," povedal tréner Ravens John Harbaugh, ktorý sa pred rozhodnutím prepustiť hviezdu tímu stretol s majiteľom klubu Stevom Bisciottim, prezidentom Dickom Cassom a generálnym manažérom Ozziem Newsomom. 

 

Dvadsaťsedemročný Rice si mal v sezóne 2014 zarobiť 4 milióny dolárov. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies