Venezuela: Polícia chytila kolumbijského drogového bossa Valenciana

NETKY.SK • 30 November 2011, 05:38 • 2 min
Venezuela: Polícia chytila kolumbijského drogového bossa Valenciana

Venezuela Polícia chytila kolumbijského drogového bossa Valenciana - Krimi Drogového bossa a jedného z najhľadanejších Kolumbijčanov Maximiliana Bonillu Orozca chytila v nedeľu venezuelská polícia. Muž s prezývkou Valenciano (39) je obvinený z pašovania t

slovakia

left justify in out

img

Drogového bossa a jedného z najhľadanejších Kolumbijčanov Maximiliana Bonillu Orozca chytila v nedeľu venezuelská polícia.
Muž s prezývkou Valenciano (39) je obvinený z pašovania ton kokaínu z Kolumbie do Spojených štátov. Jeho zadržanie oznámili v pondelok spoločne prezidenti oboch štátov. 
"Našej krajine spôsobil hrozné škody," uviedol o drogovom bossovi kolumbijský líder Juan Manuel Santos, ktorý v Caracase rokoval o dvojstrannej spolupráci s venezuelským partnerom Hugom Chávezom.
Americké úrady vypísali za informáciu vedúcu k dolapeniu Valenciana odmenu päť miliónov dolárov. 
Vodcu drogovej priekupníckej siete deportujú a vydajú americkým úradom, aby čelil vzneseným obvineniam, uviedlo venezuelské ministerstvo spravodlivosti. 
K jeho zadržaniu došlo v meste Maracay, polícia uňho našla peniaze v hodnote zhruba 180.000 dolárov.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies