Veľké upratovanie stálo za to: Kanadský dôchodca zistil, že je milionár!

NETKY.SK • 21 September 2018, 12:14 • 2 min
Veľké upratovanie stálo za to: Kanadský dôchodca zistil, že je milionár!

Na istého seniora sa usmialo poriadne veľké šťastie, a to hneď dvakrát.

slovakia

left justify in out

Život Cornelia Naujoksa z Kanady sa nedávno otočil hore nohami. Našťastie, v tom pozitívnom zmysle. Za všetko môže veľké upratovanie v jeho dome, pre ktoré sa rozhodol.

 

Cornelius si pred časom zakúpil žreb, no po tom, čo ho zbežne skontroloval a uvedomil si, že zrejme nič nevyhral, založil ho medzi letáky a úplne na neho zabudol. Ako starší pán uviedol, sám nevie, ako je možné, že ho ihneď nezahodil.

 

Pred niekoľkými dňami však začal vo svojom dome veľké upratovanie. Triedil aj letáky z kôpky, ktorú mal na stole a narazil na deväť mesiacov starý žreb. Akosi mu to predsa len nedalo, a tak navštívil miestny obchod, kde mu všetky čísla mali skontrolovať. A stalo sa niečo neuveriteľné! Cornelius bol z minúty na minútu boháčom! Vyhral totiž 994-tisíc eur!

 

Prekvapený senior si uvedomil, že kontroloval iba čísla hlavnej výhry a nepresvedčil sa o tom, či nevyhral niektorú z vedľajších cien. Keď na obrazovke zbadal svoje čísla, nemohol tomu uveriť!

 

Muž sa vyjadril, že peniaze investuje do kúpy nového domu a auta.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies