Veľké turné Rolling Stones sa blíži

NETKY.SK • 17 August 2017, 17:05 • 2 min
Veľké turné Rolling Stones sa blíži

NEW YORK - Rolling Stones chystajú veľké stretnutie, aby začali skúšať na ich blížiace sa turné.

slovakia

left justify in out

Koncerty Rolling Stones označujú ako "rodinné stretnutie". Šampióni sa pripravujú na 13-dňový štadiónový beh, ktorý odštartujú v Hamburgu 9. septembra, a ukončí to koncert v Paríži. 

 

A gitarista Ronnie Wood sa už nemôže dočkať na to, aby sa zjednotil so svojimi kolegami - Mickom Jaggerom, Keithom Richardsom a Charliem Wattsom - v štúdiu na prípravu. Povedal: "Začneme skúšať budúci týždeň, vždy sa nám to páči. Naozaj je to ako znovuzískanie rodiny,  ktoré trvá približne mesiac."

 

"Sústredíme sa a tvrdo pracujeme, je to vedomé úsilie."  70-ročný rocker hovorí, že skupina dokončila niekoľko skladieb pre svoj nový album a dúfajú, že prediskutujú smerovanie, ktoré si vyžaduje, keď sa znova stretnú.

 

Keď hovoril Steve Wrightovi na BBC Radio 2, povedal: "Ďalší album pokračuje, máme nejaké veci v taške a myslím, že teraz sa znova stretneme, uvidíme, akým smerom sa chystáme." Album "Blue & Lonesome", album "blues", sa objavilo v decembri minulého roka.

 

"Nemyslím si, že sa k tomu okamžite dokopeme. Album Blue & Lonesome nás prekvapil, pretože sme si mysleli, že to bolo niečo, čo sme museli urobiť, ale neočakávali sme odpoveď a reakcie na neho."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies