Vedľa Volkswagenu postavia výrobno-logistické centrum, prácu ponúkne vyše 800 záujemcom

NETKY.SK • 27 Marec 2017, 15:30 • 2 min
Vedľa Volkswagenu  postavia výrobno-logistické centrum, prácu ponúkne vyše 800 záujemcom

BRATISLAVA – Pri automobilke Volkswagen, postavia novú výrobno-logistickú halu za 6 miliónov eur

slovakia

left justify in out

Tento projekt z roku 2008 prvýkrát predstavili na realitnom trhu v Cannes. Pôvodné plány projektu zahŕňali myšlienku „mesto v meste“ na okraji veľkomesta, ktorého súčasťou mala byť obrovská výstavba novej štvrte s technologickým parkom, ktoré by bolo schopné ponúknuť zamestnanie takmer 3-tisíckam uchádzačom s logistickým areálom, kanceláriami, obchodíkmi a dokonca bývaním pre 60-tisíc ľudí s golfovým ihriskom.

 

No po kríze roku 2008 sa musel investor uspokojiť s oveľa menším projektom v konečnej realizácii, a to výrobno-logistickým centrom, ktorého kapacita sa začne na cca 820 pracovníkoch. Podľa slov investora vstupné náklady tejto nultej fázy sa vyšplhajú na šesť miliónov eur. Informovali HN.

 

Toto nové výrobno-logistické centrum postavia rovno pri automobilke VW, ako reakcia na dopyt developerov, ktorí majú záujem v tejto oblasti pôsobiť. Automobilka prezradila, že v tomto roku nabieha na modelový rad, ktorý spôsobí ešte väčší dopyt po dodávateľoch. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies