V utorok privíta Cíger troch nových hráčov,v piatok sa pripojí aj krídelník Tomáš Jurčo

NETKY.SK • 26 Apríl 2016, 15:13 • 2 min
V utorok privíta Cíger troch nových hráčov,v piatok sa pripojí aj krídelník Tomáš Jurčo

BRATISLAVA - Slovenská hokejová reprezentácia v utorok popoludní začne v Bratislave posledný týždeň spoločnej prípravy na májové majstrovstvá sveta v Rusku. Tréner Zdeno Cíger v porovnaní s predchádzajúcim blokom nevyradil z kádra nikoho a privíta troch nových hráčov - obrancov Martina Marinčina, Juraja Mikuša a útočníka Martina Bakoša. V piatok sa k mužstvu pripojí aj krídelník Tomáš Jurčo.

slovakia

left justify in out

V závere aktuálneho týždňa absolvujú Slováci dva prípravné zápasy proti výberu Dánska - vo štvrtok 28. apríla o 18.00 h v Skalici a o dva dni neskôr o 17.00 h v Bratislave. Do štvrtka sa tím SR bude pripravovať v Bratislave, do Francúzska sa presunie v piatok predpoludním.

Káder slovenskej hokejovej reprezentácie na tohtotýždňové sústredenie v Bratislave a dva zápasy Euro Hockey Challenge proti Dánsku (28. a 30. apríla 2016 v Skalici a Bratislave):


Brankári: Július Hudáček (Örebro HK, Švéd.), Branislav Konrád (HC Olomouc, ČR), Samuel Baroš (HKM Zvolen)


Obrancovia: Dominik Graňák (Rögle BK, Švéd.), Adam Jánošík (HC Piráti Chomutov, ČR), Christián Jaroš (Lulea HF, Švéd.), Oldrich Kotvan (HC PSG Zlín, ČR), Lukáš Kozák (Kometa Brno, ČR), Andrej Meszároš (Sibir Novosibirsk, KHL/Rus.), Michal Sersen, Ivan Švarný (obaja Slovan Bratislava, KHL), Andrej Sekera (Edmonton Oilers, NHL/Kan.), Martin Marinčin (Toronto Maple Leafs, NHL/Kan.) Juraj Mikuš (HC Sparta Praha, ČR)


Útočníci: Marek Bartánus, Tomáš Hrnka (obaja HC Košice), Peter Cehlárik (Lulea HF, Švéd.), Marko Daňo (Winnipeg Jets, NHL/Kan.), Vladimír Dravecký (HC Oceláři Třinec, ČR), Michal Hlinka (Dukla Trenčín), Libor Hudáček (Örebro HK, Švéd.), Patrik Lušňák, Pavol Skalický, Andrej Šťastný, Marek Viedenský (všetci Slovan Bratislava, KHL), Tomáš Marcinko (HC Dynamo Pardubice, ČR), Martin Réway (HC Fribourg-Gottéron, Švaj.), Martin Bakoš (Bílí Tygři Liberec, ČR), Tomáš Jurčo (Detroit Red Wings, NHL/USA)


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies